Hoʻomaka Spotlight: Lawe mai ʻo OptoOrg i nā mea lens contact i ka mākeke, hoʻolālā i ka ulu

RALEIGH - Ua neʻe ʻo Elizabeth Hunt i kona hale mua i ka makahiki i hala a hoʻomaka e hana i nā hoʻoholo hoʻolālā.
Akā, ʻaʻole hiki i ka hiccup.Hunt ke hōʻoia i ka loaʻa ʻana o kahi mea lole hou kahi kūpono e mālama ai i kāna pahu leki pili.
"Ua loaʻa i nā mea ʻē aʻe o ka honua nā ʻoluʻolu mālama, no ke aha ʻaʻole i loaʻa i kaʻu mau hoapili kahi hopena maikaʻi," i ʻōlelo ai ʻo Hunter ua nīnau ʻo ia i kēlā manawa.
E like me kā Hunt i kau ai, ʻo ia ka moʻolelo kumu o OptoOrg a me ka huahana mua o ka hoʻomaka ʻana, ʻo ka DailyLens contact lens dispenser.
Ma mua o kēia makahiki, ua kamaʻilio ʻo Hunter me WRAL TechWire e pili ana i ka hui bootstrapped. Mai kēia wahi o ka desperation, ua hoʻokumu ʻia ʻo OptoOrg.
Wahi a Hunt, ua hoʻolālā ʻo ia i kahi huahana āna i makemake ai. ʻO ka mea mua, ua noʻonoʻo ʻo ia a huki i ka hoʻolālā. Ua ʻike ʻo ia i ka mea nui iā ia: maʻalahi ke kau ʻana, maʻalahi e hoʻouka, maʻalahi e haehae.
"Pono e maʻalahi nā mea a pau," wahi a Hunter.
Ke hana nei nā poʻe ʻē aʻe i nā pili ʻenehana ʻē aʻe ma nā lens pili, ʻoiai ke hana nei kekahi i nā ala e hoʻomaikaʻi ai i nā lens e hāʻawi i ke komo i ka uhi ʻike.
I kēia manawa, ua hoʻomaka ʻo Hunter i ka hui a ʻaʻohe ona manaʻo e ʻimi i ka ʻohi kālā ma waho, i ʻōlelo ʻo ia. Ua ʻike ʻo ia ʻo kāna hoʻomaka mua kēia, a aia ma waho o ka pae hoʻolālā. luna, ua hana kūʻokoʻa ʻo ia nona iho ma ke ʻano he mea kākau puke a me ka hoʻoponopono hoʻolālā hoʻolālā puke.
ʻAʻole i hoʻokō koke ʻia ka huahana. Ua hele ʻo ia i ʻekolu mau pōʻai o ka prototyping, wahi a Hunter. I ka wā mua, ʻaʻole pololei ka ʻāpana waena. ʻO ka hope, ua hoʻopau ke kolu o ka hoʻololi ʻana i ka hoʻolālā, e hōʻoia ana e hiki ke kau ʻia ma luna o kahi mea maʻalahi e like me ka pushpin.
Ua ʻōlelo ʻo Hunter ʻaʻole pono ka ʻoihana, akā ʻo ia ka mahina i hala, ma mua o ka hoʻomaka ʻana o nā huahana.
Akā, aia ka DailyLens i kēia manawa, me nā mea koho i keʻokeʻo a ʻeleʻele paha, e hoʻomaka ana ma $25.
Ma hope aʻe, e hoʻolālā ana ʻo Hunter i kahi dispenser huakaʻi e paʻa i ʻelua mau pule o nā leka hoʻopili a kau ʻia ma luna o kahi pahu kāwele a i ʻole ke apo kāwele.
© 2022 WRAL TechWire.


Ka manawa hoʻouna: Iune-27-2022